Nyår

Visst är det kul med ett nytt år? 2008 har det hänt flera kul grejjer som t.ex simons sneboard krash som är inlägget under. Någonting med någons nyckelben och även en cykelkrash? (A) Hoppas 09 blir lika trevligt :)

Gårdagen blev det fett med snowboard i lekparken dock efter kl 12 så gick inte få något lyse där. MEN typ alla åkte och stajla som woaa. Nya shaun white faaaan, snart blir det nya hopp i det där stora farliga hoppet FILM snart då maybe.

Snart är det kväll, då blire poffs i mörket jättemys tycker jag, langar ett pic från förra året.


snewbard ;)

Jag och mina vänner besökte som sagt en av lekparkerna nära mig igår kväll för att ta min snowboard oskuld. hur det gick? jo kolla på denna underbara landning.




filmad av : timmy forss


idag mår jag som om någon har kängat mig på kulorna.... inte kuuul.....inte kuuul

En sväng till lekparken...

snowboard + hopp + första gången = videoklipp?

fråga bloggare 1 om han lägger ut sin snygga film.

/bloggare 2

En sväng till skogen...

var de igår för mig Jonas, Simon och Natalie. Vi tog våra cyklar och cyklade till Stackis / Nyham och var med Joel och nå randoms. Vi gav oss iväg på vår resa kl 23.00 och kom hem vid ca 04.09 jag vet inte exakt på vilken sekund det var men det är inte så noga :).
När vi var i skogen så bjöd Joels mamma oss på chips och Joel gjorde en sodastreamad cola till mig och Natalie annars skulle dom inte få chipsen. Efter vi ätit upp chipsen och druckit upp drickan så sa Simon och Natalie att vi skulle fara till krysset och äta men det blev inget av för jag och Jonas ville hem.
Så då tog vi våra cyklar och skulle hitta ut från skogen och det var inte de lättaste men till slut gick det som tur var. När vi cyklade hem så cyklade Jonas och Simon ifrån mig och Natalie för att skrämma oss men de gick inte så bra för vi var uppe i ett sånt viktigt samtal så vi blev inte rädda :)
 

Så här såg det ungefär ut där vi var inte mycket till civilisation alls.

Kommentera gärna :)

mvh gäst bloggare Dante.

ett faktum

Jag har just insett jag inte egentligen är en riktigt bra bloggare då jag har stora problem med att orka skriva sånna här långa helt oviktiga inlägg, men idag har jag tagit mig friheten att skriva något  och ni som tror detta kommer vara en bra design blogg så kan jag säga att jag och Jonas är ganska mode blinda så våra läsare ( om vi har någon ) får helt inrikta sig på att det kommer förekomma helt andra grejjor hära.

aja ke lite feedback från christmas fick kläder ( nice nice ) , ca$h , och såklart godis , fast godiset hamnade inte i magen tyvärr utan mest på golvet då jag och mina kära vänner beslutade oss för godis krig bara sådär :S amen synd sa jag och plockade upp altt, tror jag men just har min hund väldigt dålig mage om det beror på chokladen som flög omkring är jag inte säker på men men shit happends


slut på mitt första dramtiska blogg inlägg .

MVH Simon

btw

Låten som kommer lyssnas på närmaste minuterna:


Surftips

Designa din egen t-shirt, pikétröja, tröjor, nästan vad du vill. Klicka bara här.

Har gjort en beställning idag, lär bli så fett snyggt. Kommer med bilder senare när man får hem dom.

RSS 2.0